Evenementen

DSW Bruggenloop Rotterdam 2018 | 30ste Editie

Foto’s van de 30ste Editie van de DSW Bruggenloop Rotterdam

12.000 deelnemers stonden er aan de start om mee te lopen aan de 15 kilometer lange 30ste editie van de DSW Bruggenloop in Rotterdam en ZwartWit010 was er natuurlijk even bij om foto’s te maken. Een parcours over zes bruggen:

  • Piekbrug
  • Nassaubrug
  • Koninginnebrug
  • Willemsbrug
  • Boerengatbrug
  • Van Brienenoordbrug

Bestel bruggenloop foto

De finish was bij de Kuip die we natuurlijk al vele malen als icoon van Rotterdam hebben gefotografeerd. Ook het Familiehuis had een bijzonder plekje binnen deze 30ste editie en ontving een cheque van maar liefst €13.000,-. Op deze manier hebben alle lopers ook een stukje mee kunnen bouwen aan het nieuwe Familiehuis Daniel den Hoed. Een prachtig doel!

Yorben Ruiter was de snelste man met een tijd van 45 minuten en 51 seconden. De Willemsbrug was volgens hem een zware beproeving. Judith Janszen-Loekemeijer was met een tijd van 56.07 minuten de snelste vrouw.

ZwartWit010 ging langs bij de zware beproeving in het begin van het parcours. De Willemsbrug met zijn helling en stevige wind was voor vele lopers een groot obstakel om te overwinnen. Dit uniek Rotterdamse icoon hebben we gefotografeerd op deze bijzondere dag.

Een mooi aandenken voor vele lopers die de 30ste editie van de DSW Bruggenloop in Rotterdam succesvol hebben volbracht.

Voor deze editie heeft ZwartWit010 een bijzondere fotoafdruk als aandenken. Speciaal voor de 30ste editie hebben we een zwart wit foto van de Willemsbrug tijdens de bruggenloop met de brug in het iconisch rood.

Formaat: 20×30 centimeter
Afdruk: Hoogwaardig professioneel fotopapier
Verzending: Gratis in witte A4 bordrug envelop
Levertijd: 2-5 werkdagen

Bestel de foto voor jezelf of geef hem cadeau aan vriend, collega of familielid.

Bestel bruggenloop foto

DSW Bruggenloop Rotterdam 2018

Bruggenloop Rotterdam Willemsbrug

Bestel bruggenloop foto