Ondernemen in 010

Foto verkoop expositie in het Witte de Withkwartier

In samenwerking met Casper Haring Design heeft ZwartWit010 zijn eerste (roulerende) foto verkoop expositie. Een bijzondere selectie ingelijste Rotterdamse zwart wit foto’s is te bewonderen in de woonwinkel aan de Schilderstraat 34A.

Het bijzondere van de foto verkoop expo is dat de foto’s direct van de muur gekocht kunnen worden. Zo zie je direct hoe de foto aan de muur eruitziet en kan je jouw nieuwe aanwinst direct meenemen. Wanneer een foto is verkocht zal er weer een compleet andere uit onze collectie worden opgehangen. De collectie die is te vinden bij Casper Haring Design is uniek en maar deels te vinden binnen onze webshop. Met regelmaat zal de collectie rouleren.  

Speciaal voor de foto verkoop expo introduceren we een nieuw afdrukverhouding. De foto’s binnen de expo zijn vierkant en op dit moment hangen er twee formaten: 

  • 20×20 cm
  • 50×50 cm 

Benieuwd naar de foto’s?

Geef uiting aan jouw liefde voor Rotterdam en bekijk de ZwartWit010 foto verkoop expositie bij Casper Haring Design aan de Schilderstraat 34A.

Casper Haring Design is geopend op:

Woensdag: 10.00 – 17.30

Donderdag: 10.00 – 17.30

Vrijdag: 10.00 – 17.30

Zaterdag: 10.00 – 17.30

Zondag: 12.00 – 17.00

Maandag en Dinsdag is de winkel gesloten.

Benieuwd naar de winkel?

Al meer dan 10 jaar is de woonwinkel Casper Haring Design te vinden in het Witte de Withkwartier (Schilderstraat 34 A). Casper Haring Design is een iconische meubelwinkel in Rotterdam met een assortiment in banken, fauteuils, tafels, stoelen, kasten, dressoirs, verlichting, accessoires en kunst. De winkel kenmerkt zich door de mix van stijlen en een roulerend aanbod. Casper Haring Design is een prachtige winkel voor iedereen die geïnteresseerd is in meubels, voor mensen die op zoek zijn naar iets bijzonders voor de inrichting van hun huis.

Neem een foto mee van je interieur als je langsgaat en Casper Haring zal vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden binnen jouw interieur. 

Benieuwd naar onze gehele online collectie Rotterdamse zwart wit foto’s voor bij jou aan de muur? Bekijk onze webshop.

Bekijk de Webshop