Het doel van ZwartWit010

Van elke verkochte foto doneert ZwartWit010 een deel van de opbrengst aan Het Familiehuis Daniel den Hoed. In het Familiehuis kunnen familieleden van kankerpatiënten en kankerpatiënten zelf ten tijde van behandeling in nabijheid van het ziekenhuis en elkaar verblijven. Ons uiteindelijke doel is om 365 dagen per jaar een bed te faciliteren in het Familiehuis (en hopelijk ooit een kamer). Op deze manier dragen we een steentje bij aan een ander en aan Rotterdam als stad.

Meer weten over het belang van het bestaan van Het familiehuis?

Bekijk hier een korte impressie over Het Familiehuis

Familiehuis Daniel den Hoed

Het Familiehuis Daniel den Hoed is een Rotterdams initiatief dat het mogelijk maakt voor familieleden van kankerpatiënten en kankerpatiënten zelf om samen te verblijven in de buurt van het ziekenhuis tijdens de periode van behandeling. Juist in deze moeilijke periode wil je je naasten in de buurt hebben. Het Familiehuis Daniel den Hoed maakt dit mogelijk. Het familiehuis bestaat hoofdzakelijk dankzij de inzet van vele betrokken vrijwilligers en ontvangt geen subsidie. Met vele anderen zet ZwartWit010 zich in voor het bestaan en de ontwikkeling van Het Familiehuis Daniel den Hoed, nu en in de toekomst.

Bekijk hier de website van het Familiehuis

Wat ZwartWit010 doet

Naast dat van iedere verkochte foto een deel van de opbrengst gedoneerd wordt aan het Familiehuis ondersteunen we met regelmaat middels de realisatie van communicatiemiddelen. We fotograferen en filmen bij evenementen en zijn onderdeel van de denktank van Het Familiehuis Daniel den Hoed.

ZwartWit010 is mede ontstaan vanuit de toenemende behoefte iets voor een ander te kunnen betekenen. Fotografie is onze vorm waarin we onszelf kunnen uiten terwijl we een steentje bijdragen aan een ander.

Bekijk hier onze webshop


Doneer hier je bereik“Like” de Facebook Fanpage van het Familiehuis Daniel den Hoed.