Rotterdamse Magneetjes

 15,00

De Skyline van Rotterdam op je koelkast of whiteboard? Dat kan met deze Rotterdamse Magneetjes. De negen magneetjes zijn perfect voor het bevestigen van notities, foto’s of natuurlijk onze Rotterdamse fotokaarten. Op de magneetjes zijn Rotterdamse iconen en drie foto’s afgebeeld.
-De Euromast
-Het SS
-Kubuswoningen
-Centraal Station
-De Markthal
-De Rotterdam

De magneetjes worden geleverd in een mooie geschenkverpakking en tevens krijg je er een setje Rotterdamse fotokaarten bij t.w.v. €9,95. Een leuk cadeau of relatiegeschenk. Of voor jezelf natuurlijk.

Specs:
• Gratis verzending
• Inclusief fotokaartset van 8 stuks
• Afmeting 2x2cm & 2x3cm
• Levertijd 2-5 werkdagen
• Leuk als cadeau of relatiegeschenk

Artikelnummer: ZWO2020001 Categorieën: , Tags: , ,
Beschrijving

De Skyline van Rotterdam op je koelkast of whiteboard? Dat kan dus met deze Rotterdamse magneetset. De negen magneetjes zijn perfect voor het bevestigen van notities, foto’s of natuurlijk onze Rotterdamse fotokaarten. Op de magneetjes zijn Rotterdamse iconen en drie foto’s afgebeeld.
-De Euromast
-Het SS
-Kubuswoningen
-Centraal Station
-De Markthal
-De Rotterdam

De magneetjes worden geleverd in een mooie geschenkverpakking en tevens krijg je er een setje Rotterdamse fotokaarten bij t.w.v. €9,95. Een leuk cadeau of relatiegeschenk dus. Of voor jezelf natuurlijk.

Specs Rotterdamse Magneetjes:

• Gratis verzending
• Inclusief fotokaartset van 8 stuks
• Afmeting 2x2cm & 2x3cm
• Levertijd 2-5 werkdagen
• Leuk als cadeau of relatiegeschenk

 

ZwartWit010 fotografeert met liefde voor de stad. En oog voor het goede doel. Van elke set Rotterdamse Magneetjes gaat een deel van de opbrengst daarom naar Het Familiehuis Daniel den Hoed in Rotterdam.

In het Familiehuis kunnen familieleden en vrienden met patiënten zelf in nabijheid van het ziekenhuis en elkaar verblijven. Daarom is ons uiteindelijke doel om 365 dagen per jaar een kamer te faciliteren. Op deze manier dragen we dus een steentje bij. Aan een ander. En dus aan Rotterdam.

Meer weten over het belang van Het familiehuis Daniel den Hoed?

Bekijk hier een korte impressie over Het Familiehuis

Het Familiehuis Daniel den Hoed is een Rotterdams initiatief. Dat het dus mogelijk maakt voor familieleden en patiënten om samen te blijven. Dat is natuurlijk wel zo fijn en gemakkelijk. In de buurt van het ziekenhuis. Helemaal tijdens de periode van behandeling. Juist in deze moeilijke tijd wil je daarom je naasten dicht in de buurt hebben. Het Familiehuis Daniel den Hoed maakt dit dus al jaren mogelijk. Het familiehuis bestaat dankzij de inzet van vele betrokken vrijwilligers en ontvangt verder geen subsidie. Met de hulp van vele anderen zet ZW010 zich in voor het dagelijks bestaan en de ontwikkeling van Het Familiehuis Daniel den Hoed. Dat doen we dus met veel plezier. Nu en in de toekomst. Steun doel en bestel daarom nu dus de Rotterdamse Magneetjes als cadeau voor jezelf of een ander.

 

Extra informatie
Aantal

1, 2, 5, 10, 25

Brand

ZwartWit010

Verzending & Retour

Alle foto’s van ZwartWit010 worden met de grootste zorg speciaal op bestelling geproduceerd en verzonden door onze partners. We streven ernaar de foto's binnen 5-8 werkdagen na bestelling af te leveren. Neem bij spoed graag contact op zodat we kunnen kijken of we wat kunnen betekenen.

Mocht er na levering iets niet naar wens zijn laat het ons dan op de dag van levering weten via info@zwartwit010.nl zodat we kunnen kijken wat we kunnen betekenen.

Mocht je een product willen retourneren neem dan contact op via info@zwartwit010.nl.

Ons adres is:
Eendrachtsplein 3B
3015 LA Rotterdam

Bezoeken kan op afspraak.

Vriendelijk bedankt, Team ZwartWit010
About ZwartWit010
Met Liefde voor de stad fotografeert ZwartWit010 een uniek stukje Rotterdam voor bij jou aan de muur. Van de historische iconen als De Hef, De Euromast, Het ss Rotterdam, de Kuip en Hotel New York tot de hedendaagse grootheden als de Erasmusbrug, Rotterdam Centraal en de Rotterdam. Samen zijn ze onderdeel van de skyline van Rotterdam. ZwartWit010 fotografeert met liefde voor de stad en oog voor (goed)doel.
Betaalmogelijkheden
Binnen de webshop van ZwartWit010 is er de mogelijkheid om te betalen via de volgende betaalmethodes:
  • Ideal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Apple Pay
  • ING Home’Pay
Alle betalingen worden verwerkt via Mollie (www.mollie.com)