Back

De Hef in reflectie – Poster Rotterdam Zwart Wit

 44,00 194,00

De Hef in reflectie – Rotterdam Poster Zwart Wit – Bestel hier deze prachtige foto van de iconische brug op poster formaat:

Wissen
Artikelnummer: PZW002 Categorieën: , Tags: , , ,
Beschrijving

De Koningshavenbrug, ook wel de Hef genoemd, is een ware Rotterdamse icoon. De Hef heeft inmiddels geen praktische functie meer, maar het unieke uiterlijk dient als een trekpleister voor zowel Rotterdammers als toeristen.

In deze foto zie je de Hef bij een buitje, wat erg goed past bij het industriële gevoel van de brug en de Rotterdamse haven.

De posters van ZwartWit010 worden met de grootste zorg afgedrukt op bestelling en daarbij maken we gebruik van de nieuwste druktechnieken en hoogwaardige materialen.

  • Afgedrukt op 190 grams fotosatijn-papier waardoor details behouden blijft.
  • De Feyenoord-posters zijn eenvoudig zelf in te lijsten.
  • Gratis verzending binnen 5-7 werkdagen.
Extra informatie
Brand

ZwartWit010

Verzending & Retour

Alle foto’s van ZwartWit010 worden met de grootste zorg speciaal op bestelling geproduceerd en verzonden door onze partners. We streven ernaar de foto's binnen 5-8 werkdagen na bestelling af te leveren. Neem bij spoed graag contact op zodat we kunnen kijken of we wat kunnen betekenen.

Mocht er na levering iets niet naar wens zijn laat het ons dan op de dag van levering weten via info@zwartwit010.nl zodat we kunnen kijken wat we kunnen betekenen.

Mocht je een product willen retourneren neem dan contact op via info@zwartwit010.nl.

Ons adres is:
Eendrachtsplein 3B
3015 LA Rotterdam

Bezoeken kan op afspraak.

Vriendelijk bedankt, Team ZwartWit010
About ZwartWit010
Met Liefde voor de stad fotografeert ZwartWit010 een uniek stukje Rotterdam voor bij jou aan de muur. Van de historische iconen als De Hef, De Euromast, Het ss Rotterdam, de Kuip en Hotel New York tot de hedendaagse grootheden als de Erasmusbrug, Rotterdam Centraal en de Rotterdam. Samen zijn ze onderdeel van de skyline van Rotterdam. ZwartWit010 fotografeert met liefde voor de stad en oog voor (goed)doel.
Betaalmogelijkheden
Binnen de webshop van ZwartWit010 is er de mogelijkheid om te betalen via de volgende betaalmethodes:
  • Ideal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Apple Pay
  • ING Home’Pay
Alle betalingen worden verwerkt via Mollie (www.mollie.com)