Back

Feyenoord Catacombe Tunnel – Voetbalstadion de Kuip

 44,00 194,00

Bekijk deze unieke zwart wit foto van de Feyenoord Catacombe Tunnel – Voetbalstadion de Kuip | Bestel nu op posterformaat:

Wissen
Beschrijving

Feyenoord Catacombe Tunnel – Voetbalstadion de Kuip

Het beeld vanuit de Catacombe Tunnel in het ‘voetbalstadion Feyenoord – de Kuip’ is iets wat menig Feyenoord fan kippenvel geeft. Dit is waar de spelers vandaan komen tijdens een wedstrijd, en daarom is er één woord waarmee deze poster perfect te omschrijven valt: Spannend.

Spannend omdat, ondanks welke wedstrijd er ook gespeeld wordt, hetzelfde gevoel altijd weer terugkomt: het niet weten wat er precies gaat gebeuren, maar er wel zeker van zijn dat het een prachtig spel wordt met vele verrassingen.

De posters van ZwartWit010 worden met de grootste zorg afgedrukt op bestelling en daarbij maken we gebruik van de nieuwste druktechnieken en hoogwaardige materialen.

Bestel hem hier op een formaat naar keuze:

  • Afgedrukt op 190 grams fotosatijn-papier waardoor details behouden blijft.
  • De Feyenoord-posters zijn eenvoudig zelf in te lijsten.
  • Gratis verzending binnen 5-7 werkdagen.
Extra informatie
Brand

ZwartWit010

Verzending & Retour

Alle foto’s van ZwartWit010 worden met de grootste zorg speciaal op bestelling geproduceerd en verzonden door onze partners. We streven ernaar de foto's binnen 5-8 werkdagen na bestelling af te leveren. Neem bij spoed graag contact op zodat we kunnen kijken of we wat kunnen betekenen.

Mocht er na levering iets niet naar wens zijn laat het ons dan op de dag van levering weten via info@zwartwit010.nl zodat we kunnen kijken wat we kunnen betekenen.

Mocht je een product willen retourneren neem dan contact op via info@zwartwit010.nl.

Ons adres is:
Eendrachtsplein 3B
3015 LA Rotterdam

Bezoeken kan op afspraak.

Vriendelijk bedankt, Team ZwartWit010
About ZwartWit010
Met Liefde voor de stad fotografeert ZwartWit010 een uniek stukje Rotterdam voor bij jou aan de muur. Van de historische iconen als De Hef, De Euromast, Het ss Rotterdam, de Kuip en Hotel New York tot de hedendaagse grootheden als de Erasmusbrug, Rotterdam Centraal en de Rotterdam. Samen zijn ze onderdeel van de skyline van Rotterdam. ZwartWit010 fotografeert met liefde voor de stad en oog voor (goed)doel.
Betaalmogelijkheden
Binnen de webshop van ZwartWit010 is er de mogelijkheid om te betalen via de volgende betaalmethodes:
  • Ideal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Apple Pay
  • ING Home’Pay
Alle betalingen worden verwerkt via Mollie (www.mollie.com)