Back

Rotterdam Ansichtkaarten Set – 50% Kortingsactie!

 6,25

Speciaal voor de echte Rotterdammers hebben wij de volgende actie: 50% Korting, en Gratis Verzending op de Rotterdam ansichtkaarten set!

Geen €12,50, maar nu €6,25 inclusief Gratis Verzending!

Beschrijving

Rotterdam Ansichtkaarten Set van 8 stuks

Tegenwoordig weten we niet beter dan ‘Appen’ en SMS’en, maar niks gaat boven het gevoel van een persoonlijk, handgeschreven kaartje.

Heb jij iemand iets te wensen, of heb je iets leuks te delen? Doe het met een authentieke Rotterdam Ansichtkaart!

Geef je bericht je persoonlijke ‘touch’ door een ansichtkaart van Rotterdam te gebruiken.

De set is een samenwerking tussen Kleur010 en ZwartWit010, en bevat 4 zwart wit Foto’s & 4 kleurenfoto’s van onze fotogenieke stad: Rotterdam.

50% korting!

Geen €12,50, maar nu €6,25 inclusief Gratis Verzending!

Rotterdammers zijn excentriek, en trots op hun omgeving. Stuur daarom niet zomaar een kaart, stuur iets persoonlijks, iets met karakter: stuur een prachtige Rotterdam ansichtkaart!

Ben jij, of ken jij een echte Rotterdam fan? Dan is deze ansichtkaarten set van Rotterdam ideaal! Stuur je naasten een leuke brief met een prachtige Rotterdam foto!

Verzending & Retour

Alle foto’s van ZwartWit010 worden met de grootste zorg speciaal op bestelling geproduceerd en verzonden door onze partners. We streven ernaar de foto's binnen 5-8 werkdagen na bestelling af te leveren. Neem bij spoed graag contact op zodat we kunnen kijken of we wat kunnen betekenen.

Mocht er na levering iets niet naar wens zijn laat het ons dan op de dag van levering weten via info@zwartwit010.nl zodat we kunnen kijken wat we kunnen betekenen.

Mocht je een product willen retourneren neem dan contact op via info@zwartwit010.nl.

Ons adres is:
Eendrachtsplein 3B
3015 LA Rotterdam

Bezoeken kan op afspraak.

Vriendelijk bedankt, Team ZwartWit010