Loodsje in de port - Foto haven Rotterdam
Foto's van de week, Onze Haven

Aan het water

Deze week zijn er 3 nieuwe Rotterdam zwart wit foto’s voor aan de muur beschikbaar op ZwartWit010.nl

Deze foto’s noemen we de foto’s van de week. Elke week zullen we 3 nieuwe foto’s uitbrengen, zoals skyline foto’s of oude foto’s van Rotterdam, en deze met 25% Korting beschikbaar stellen op ZwartWit010.nl!

Meld je aan bij onze nieuwsbrief om wekelijks korting te ontvangen op nieuwe producten.

Fietsen op de kade

Fietsen op de kade

Veel Rotterdammers zullen het met me eens zijn als ik zeg dat dit één van de mooiste stukjes van Rotterdam is.

De Westerkade ligt aan de oever van de Nieuwe Maas, waar je een mooi uitzicht hebt op de overkant. Aan de linkerkant zie je Kop van Zuid, en aan de rechterkant het prachtige Katendrecht. De horizon van deze foto is gevuld met het water. Op de voorgrond zie je de tegels op de Westerkade, die een oud gezellig Rotterdams karakter hebben.

Bestel nu met 25% korting. Kortingscode:
25%week34

Laden en lossen - Foto haven Rotterdam

Laden en lossen

In de drukste haven van Europa is er altijd werk aan de winkel. De titel van de foto spreekt eigenlijk voor zich; er wordt geladen en gelost.

Al heb je zelf niets in de haven te zoeken, ben je er als Rotterdammer waarschijnlijk wel langsgekomen, en is dit een bekend gezicht ;).

De Rotterdamse haven is door de geschiedenis heen één van de grootste drijfveren van de ontwikkeling van Rotterdam geweest. Daarom is het een ware Rotterdamse icoon, en verdienen alle havenwerkers ons respect!

Bestel nu met 25% korting. Kortingscode:
25%week34

Loodsje in de port - Foto haven Rotterdam

Loodsje in de port

In deze foto zie je een rij loodsen aan het water. De loodsen liggen aan de oever van een rivier waarop veel vracht vervoerd wordt. Deze vracht moet natuurlijk opgeslagen en/of gesorteerd worden. Dat gebeurd in deze loodsen.

Dit beeld sprak me aan omdat het heel typisch Rotterdams is. Hiermee bedoel ik dat het weergeeft dat de haven en industrie een grote rol in de geschiedenis van de stad hebben gespeeld.

Bestel nu met 25% korting. Kortingscode:
25%week34