Feyenoord

We feliciteren alle Feyenoorders met het 111 jarig bestaan van hun cluppie!

19-07-2019 bestond Feyenoord 111 jaar en ook wij hebben al vele malen mogen mee genieten van kippenvelmomenten rondom de club die onlosmakelijk is verbonden met de stad Rotterdam. 

Feyenoord Foto’s gemaakt door ZwartWit010

De ZwartWit010 “Ga je mee – Stadion Feyenoord” foto pronkt al aan vele muren en ook de “ZwartWit010 Rotterdamtas Feyenoord Editie” kent gretig aftrek. We krijgen met regelmaat bedankjes wanneer we een foto bij iemand afleveren maar de fonkeling in de ogen wanneer de Kuip boven de bank pronkt is telkens weer onvergetelijk. Niet voor niets doen we ons uiterste best de hoogtepunten van Feyenoord voor de fans te fotograferen en dit heeft tot nu toe mooie foto’s opgeleverd voor aan de muur.

We waren bij de aftrap van de bekerfinale in 2018 en ook stonden we op de Coolsingel tijdens de huldiging in 2017. Met de camera in de hand en kippenvel in de nek legden we stukjes geschiedenis vast en hopen dit nog vele malen te kunnen blijven doen.

Bekijk onze Feyenoord foto’s

Feyenoordtas voor de fans

Vele fans gingen voor maar voor die geen die nog een “ZwartWit010 Rotterdamtas Feyenoord Editie” wil bemachtigen is vandaag een mooi moment. 

Verjaardagsactie voor de fans. 

Om het 111 jarig bestaan te vieren is de “ZwartWit010 Rotterdamtas Feyenoord Editie” vandaag te koop voor €11,- in plaats van de normale €14,95 (en ja, we sturen hem ook nog GRATIS op)!

Bestel de Feyenoordtas