Rotterdam zwart wit foto van ©ZwartWit010. Markthal Rotterdam
Het Rotterdam van toen, Rotterdam Iconen

Foto van Markthal Rotterdam

Foto van Markthal Rotterdam is er één die eruit springt. Op iedere moment van de dag ziet de Markthal er anders uit. Voor fotograaf Rotterdam is de Markthal een uniek fenomeen. Zeker tijdens de ‘Golden hour’, wanneer de zon opkomt en ondergaat. De speciale kwaliteit van het licht tijdens dit magische uur zijn niet te omschrijven.

Dit is alleen uit te leggen door middel van een foto tijdens de Golden hour. Kijk maar eens naar de zwart wit foto van Markthal Rotterdam. Deze zijn genomen tijden de golden hour, maar ook daarbuiten. De lichtinval is subliem, waardoor de foto een soort magie over zich krijgt. Bij foto’s die gemaakt zijn door een professionele fotograaf Rotterdam, blijf je ook net even wat langer kijken.

Rotterdam is zonder twijfel de Nederlandse stad van de moderne architectuur. Dagelijks worden de moderne iconen van de Maasstad talloze keren gefotografeerd. Denk bijvoorbeeld aan het voetbalstadion De Kuip, Rotterdam CS en de Erasmusbrug.

markthal rotterdam

Aantrekkingskracht De Markthal

De aantrekkingskracht die De Markthal Rotterdam heeft is groot. Niet alleen voor het winkelend publiek, maar ook voor de toeristen en de fotografen. Een overdekte markthal kom je in meer metropolen tegen, maar de combinatie met woningen heeft Rotterdam een wereld primeur te pakken.

De appartementen zijn in een hoefijzervorm over de versmarkt gemaakt. In de hal bevindt zich de markt met plek voor zo’n honderd vers winkeltjes en vijftien food shops en restaurants. Daaronder een supermarkt en een 4-laagse parking.

Wanneer je in de markthal loopt en omhoog kijkt, zie je het kunstwerk ‘Horn of Plenty’ van Arno Coenen en Iris Roskam. Door dit prachtige kunstwerk wordt de Markthal Rotterdam ook wel de Nederlandse versie van de Sixtijnse Kapel genoemd. ZwartWit010 heeft dit op unieke wijze vastgelegd.

Rotterdam zwart wit foto van ©ZwartWit010 De Markthal

De Markthal in zwart wit

Door onze creatieve fotograaf van ZwartWit010 is de Markthal in Rotterdam op een sublieme manier in beeld gebracht. De Markthal in zwart wit foto is uniek om te zien. Een andere kijk krijg je van deze foto’s van De Markthal Rotterdam.

In de Markthal huist bovendien De Tijdtrap. Dit is een gratis toegankelijke archeologie-tentoonstelling met bodemvondsten van de middeleeuwse stad Rotterdam die zijn opgegraven tijdens de bouw.

Rotterdam staat al jaren bekend als architectuurstad van Nederland. Met de komst van De Markthal bevestigde Rotterdam deze naam nogmaals.

Zodra de avond valt en de golden hour weer begint, is het gewoon genieten in de Maasstad en dat met of zonder camera. Bekijk de foto reportage over De Markthal Rotterdam.

Rotterdam zwart wit foto van ©ZwartWit010. Markthal Rotterdam

Meer zwart wit foto’s zien?

Als fotograaf Rotterdam is er zoveel te beleven. Naast de Markthal kan je natuurlijk niet om de Erasmusbrug heen. Of wat dacht je van het voetbalstadion Feyenoord De Kuip in Rotterdam Zuid? De Hef brug en het nieuwe Rotterdam Centraal Station. Allemaal plekken om eens heen te gaan als je in Rotterdam bent.

Bekijk de zwart wit foto reportages over deze bijzondere plekken van de stad Rotterdam. Zo krijg je zeker een goede indruk over deze mooie en bijzondere wereldstad.

Rotterdam is niet alleen de architectuur stad, maar ook dé fotografie stad. Een foto van Rotterdam vertelt namelijk het verhaal van de rijzende Maasstad. Kijk voor meer mooie zwart wit foto’s op de website van de Rotterdamse fotograaf ZwartWit010.

Rotterdam zwart wit foto van ©ZwartZwit010. Rijnhavenbrug, Montevideo, New Orleans